Hírek

Biztosan nem lesz Boba Fett-film

Sokáig kérdés volt: Kathleen Kennedy azonban megadta a választ. A Boba Fett önálló film ötletét jegelik.

Májusban még úgy volt, készülőben van a titokzatos fejvadász saját mozija. A Csillagok háborúja univerzumának tágítása érdekében a Lucasfilm tervezett spin-offját azonban törölni kellett. A hírek szerint alapos újratervezés zajlik éppen a Disney által megvásárolt stúdiónál a Solo: Egy Star Wars-történet bukása óta.

James Mangold (Logan: Farkas, Észvesztő) volt korábban a produkcióhoz csatolva, de hivatalos bejelentés, premierdátum közlése nem történt. Csak a tervezési fázisnál tartottak.

Helyette azonban egy szinte már Boba Fett-sztorinak tűnő kalandot kapunk a The Mandalorian című sorozat képében.

A Jon Favreau által felügyelt széria egy Fetthez hasonló fejvadászt követ majd a Birodalom bukása utáni időben. Taika Waititi (Vademberek hajszája, Thor: Ragnarök), Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa (Kábszer), Deborah Chow (Jessica Jones) és Dave Filoni (Star Wars: Lázadók) is rendez majd epizódokat a szériából. A főszerepre egyelőre a Narcosban és a Trónok harcában is szereplő Pedro Pascalt pletykálják.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya