Hírek

Noomi Rapace küzdelme egy posztapokaliptikus világban – Black Crab előzetes

Noomi Rapace, A tetovált lány sztárja ezúttal Adam Berg Black Crab című filmjében játszik főszerepet. A svéd thriller egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol mindent magába zár a jég.

2022. március 18-án érkezik a Netflix kínálatára. Adam Berg filmjében hat katona történetét követhetjük, akik egy halálos küldetést kapnak. Egy csomagot kell eljuttatniuk egy fagyott szigetcsoporton keresztül. Az út során nem csak a természetet kihívásait, az ellenség támadásait is túl kell élniük, hogy a küldetést sikerre vigyék. A hatalmas elszánás és a rendkívül kis esély kontrasztjából származó feszültség hatja át a film előzetesét.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A film alapját Jerker Virdborg azonos című regénye adja, amely alapján Berg and Pelle Rådström írta meg a forgatókönyvet.

A Black Crab az öngyilkos akció fedőneve. Noomi Rapace mellett a filmben szerepel még Jakob Oftebro, Erik Enge, Dar Salim, Ardalan Esmaili, Aliette Opheim és David Dencik. Kim Magnusson az executive producer, további producerek David Dencik, Malin Idevall és Mattias Montero.

A Black Crab március 18-tól tekinthető meg a Netflixen.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés