Hírek

A Blacklight előzetesében Liam Neesont elég kemény nyagypapaként láthatjuk

Mark Williams rendezésében érkezik a Blacklight című akció-thriller, amelyben Liam Neeson ugyan már nagypapa korú, de sem az öklét, sem a fegyverét nem fél használni, főleg ha a családja biztonságáról van szó.

A Blacklight című film Travis Block (Liam Neeson) történetét mutatja be, aki közvetlenül az államnak dolgozik, hogy helyrehozzon dolgokat akármilyen áron is. A problémák akkor kezdődnek, amikor elkezdünk a dolgok mögé nézni. Pontosan mi és miért történt, és ugyan a Liam Neeson játszotta karakter leginkább már csak egy normális életre vágyik, amikor a családját használják fel ellene, több fegyver kerül elő egy nap alatt, mint eddig egész életében. Az elszabadult Liam Neeson pedig nagypapa létére is kemény és könyörtelen.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Liam Neeson legjobb alakításairól itt olvashatsz!

Liam Neesontól láttunk már ilyet az Elrabolvaszériában, de úgy tűnik, ebből sosem elég. S ugyan itt is a családjáért harcol, a kis unoka kérdésére, miszerint ő a jófiú-e, hezitálva válaszol csak. Biztosat már ő sem tud, csak azt, hogy az a halom autó menet közben felrobbant és a sok halom lövedék is azért hagyta el a fegyverét, mert ő meghúzta a ravaszt. Liam Neeson mellett Aidan Quinn és Emmy Raver-Lampman fog feltűnni a vásznon. Lássuk az előzetest!

A Blacklight 2022. február 11-én érkezik a mozikba.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés