Hírek

Felfüggesztik Blake Lively kémthrillerét a színésznő sérülése miatt

Blake Lively decemberben sérült meg, a The Rhythm Section forgatása azóta állt.

Felfüggeszti a Paramount a The Rhythm Section című kémthriller munkálatait. A főszerepet játszó Blake Lively keze decemberben sérült meg forgatás közben. Ekkor természetesen ideiglenesen abbahagyták a forgatást, most viszont a stúdió a Deadline-nak megerősítette, hogy minden munkát szüneteltetnek, amíg a színésznő meg nem gyógyul. Azaz még az sem világos, mikor tervezik folytatni a filmet. A premierdátum eredetileg 2019. február 22. lett volna, még nem tudni, hogy ezt sikerül-e tartaniuk.

A The Rhythm Section Mark Burnell Stephanie Patrick-regényein alapul. Lively egy nőt játszik, aki a családja halálos repülőgép-balesete után az önpusztítás útjára lép, mivel neki is a gépen kellett volna lennie. Miután azonban egy újságíró közli vele, hogy a gépet nem baleset, hanem terrortámadás érte a titkosszolgálatok részéről, és később egy oknyomozó újságírót is megöltek,

a nő dühe új célt talál, és bérgyilkossá válva kezdi levadászni a felelősöket.

A film másik főszereplője Jude Law, rendezője pedig Reed Morano, akinek A szolgálólány meséjét is köszönhetjük. Burnell írja filmre a saját történeteit, a producerek pedig a James Bond-filmekért is felelős Michael G. Wilson és Barbara Broccoli.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..