Hírek

Vin Diesel a tökéletes katona – Bloodshot előzetes

Az új képregényadaptációban, a Bloodshotban Vin Diesel gyakja az ellent, közben pedig Budapest is villant egyet.

Vin Diesel a Halálos iramban-sorozaton kívül rendre próbálkozik azzal, hogy magát más akciófilmekbe pozícionálja a hasonló sikerek érdekében. Ám a Riddick és a xXx után végre új címet talált magának ehhez: egy képregényt a ’90-es évekből. A Bloodshot egy elhunyt katonáról szól, akit egy tudományos multicég támaszt fel, hogy nekik dolgozzon. Emiatt pedig gyors rekreációs képességekkel ruházzák fel, így pillanat alatt begyógyulnak a golyó ütötte sebei is.

Már az előzetes is ellő pár fontosabbnak tűnő fordulatot,

mikor bemutatja, hogy a Guy Pearce-ék által vezényelt szervezet úgy használja ki Diesel tehetségét, hogy manipulálják emlékeit. Így képesek arra, hogy újra csatasorba állítsák és rámutassanak egy újabb aktuális gonosztevőre. Diesel lázadása azonban elkerülhetetlen, és hamarosan rájönnek, hogy a dünnyögő kopasz fickót nem kellett volna feltámasztani.

A Bloodshot az elsőfilmes Dave Wilson munkája, a forgatókönyvért pedig az Érkezést és a Madarak a dobozbant is szerző Eric Heisserer, valamint a szörnyűséges Felelsz vagy merszt alkotó Jeff Wadlow felel. A filmet az amerikai mozik 2020. február 21-én mutatják be.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com