Hírek

Vin Diesel a tökéletes katona – Bloodshot előzetes

Az új képregényadaptációban, a Bloodshotban Vin Diesel gyakja az ellent, közben pedig Budapest is villant egyet.

Vin Diesel a Halálos iramban-sorozaton kívül rendre próbálkozik azzal, hogy magát más akciófilmekbe pozícionálja a hasonló sikerek érdekében. Ám a Riddick és a xXx után végre új címet talált magának ehhez: egy képregényt a ’90-es évekből. A Bloodshot egy elhunyt katonáról szól, akit egy tudományos multicég támaszt fel, hogy nekik dolgozzon. Emiatt pedig gyors rekreációs képességekkel ruházzák fel, így pillanat alatt begyógyulnak a golyó ütötte sebei is.

Már az előzetes is ellő pár fontosabbnak tűnő fordulatot,

mikor bemutatja, hogy a Guy Pearce-ék által vezényelt szervezet úgy használja ki Diesel tehetségét, hogy manipulálják emlékeit. Így képesek arra, hogy újra csatasorba állítsák és rámutassanak egy újabb aktuális gonosztevőre. Diesel lázadása azonban elkerülhetetlen, és hamarosan rájönnek, hogy a dünnyögő kopasz fickót nem kellett volna feltámasztani.

A Bloodshot az elsőfilmes Dave Wilson munkája, a forgatókönyvért pedig az Érkezést és a Madarak a dobozbant is szerző Eric Heisserer, valamint a szörnyűséges Felelsz vagy merszt alkotó Jeff Wadlow felel. A filmet az amerikai mozik 2020. február 21-én mutatják be.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..