Hírek

Bob Odenkirk is csatlakozik a Greta Gerwig-féle Kisasszonyokhoz

A Better Call Saul sztárjával újabb nagy névvel bővül az új Kisasszonyok impozáns szereplőgárdája.

Az Emmy- és Golden Globe-jelölt Bob Odenkirk is szerepelni fog a Sony Pictures Kiasszonyok-remake-jében, amit Greta Gerwig ír és rendez – írja a Deadline. Korábban már bejelentették, hogy a filmben szerepelni fog Meryl Streep, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Laura Dern, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlon, James Norton és Louis Garrel.

Odenkirk másodszor dolgozhat együtt Meryl Streeppel A Pentagon titkai után. A színész nemrég a Netflixen volt látható az általa írt Girlfriend’s Dayben, de A katasztrófafilmesben és A hihetetlen család 2-ben is feltűnt. Jelenleg a Better Call Saul negyedik évadában látható az AMC-n.

Az új Kisasszonyok Louisa May Alcott klasszikus regényén alapul. A négy lánytestvér felnövéstörténete jövő decemberben kerülhet mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya