Hírek

Bollywoodi remake készül A lány a vonatonból

Hindi nyelvű remake készül Tate Taylor Paula Hawkins bestselleréből forgatott filmjéből, A lány a vonatonból. Emily Blunt szerepét Parineeti Chopra játssza majd.

A mumbai bázisú Reliance Entertainment készít remake-et a DreamWorks pszichothrilleréből, aminek feldolgozását a korábban a Netflixnek is dolgozó Ribhu Dasgupta rendezi majd – olvastuk a The Hollywood Reporteren.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A színes-szagos történetekről és zenés-táncos betéteiről elhíresült bollywoodi filmgyártás az utóbbi évtizedben nagy mértékben közelítette alkotói stílusát az amerikai és európai filmkészítési szokásokhoz, de még mindig jellegzetesen más filmeket készítenek egy olyan piacra, ahol a hazai filmek jóval népszerűbbek a más kontinensekről jövőknél. Éppen emiatt nagyon izgalmas, hogy a tipikusan amerikai történet hogyan változik majd India hatására.

A filmet, melyet teljes egészében Londonban forgatnak majd, júliusban kezdik készíteni, a mozikba várhatóan 2020-ban kerül.

Természetesen nem ez az egyetlen készülőben lévő amerikai remake a filmgyártás indiai fővárosában: hamarosan feldolgozás készülhet a Forrest Gumpból, a Keira Knightley-Mark Ruffalo páros nevével fémjelzett Szerelemre hangszerelvéből és a romantikus tinidrámából, a Csillagainkban a hibából is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés