Hírek

Bollywoodi sztárok Budapesten!

Sulman-and-Shah-Rukh-KhanTízmilliók rajonganak értük, filmjeik garantáltan nyereségesek, és most végre Budapestre látogatnak, ráadásul egy időben. Napjaink két legnagyobb bollywoodi sztárja, Shah Rukh Khan és Salman Khan idén hazánkban dolgozik.

Bár eredetileg úgy tűnt, a két sztár közös filmben fog feltűnni, valójában puszta véletlen, hogy mind a ketten egyszerre jönnek fővárosunkba – írja a The Times of India. Salman Khan itt készíti el a fiatal, indiai színésznővel, Anushka Sharmával közös dalukat a Sultan című filmhez, aminek a forgatása egyébként májusban már véget ért. A sportdráma indiai bemutatóját 2016. júliusára tervezik.

Shah Rukh Khan viszont valóban forgatni jön hozzánk, ezúttal a feltörekvő rendezővel, Imtiaz Alival fog együtt dolgozni. Első közös projektjükről egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni, bár több pletyka is szárnyra kapott, miszerint az ötven éves filmcsillag egy vallási vezetőt fog alakítani, szintén Anushka Sharmával az oldalán.

Bár hazánkba nem nagyon jutnak el Bollywood termései, a világ egyik legnagyobb filmgyártó központjának két meghatározó alakja miatt érdemes lesz nyitva tartani a szemünket.

Salman Khan két filmjét is láthatja egyébként a budapesti közönség a közeljövőben. Az Indiai Kulturális Központ július 8-án a Prem Ratan Dhan Payot, augusztus 12-én pedig a Hum Saath Saath Haint vetíti.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com