Hírek

A Bond 25-höz újból rendező kerestetik

Danny Boyle távozásával ismét elkezdett nézelődni az MGM a rendezők közt a közelgő James Bond-filmhez. Új nevekkel is bővült a jelöltek listája.

A Deadline információi szerint az MGM máris konkrét neveken gondolkodik, hogy átvegyék a stafétát a kreatív nézeteltérések miatt lelépő Danny Boyle-tól. Bár James Bond mindig angol marad, a rendezők jöhetnek a legkülönbözőbb országokból. Így lehet az is, hogy a Mielőtt meghaltam, az Éles tárgyak és a Hatalmas kis hazugságok rendezőjét,

Jean-Marc Vallée-t is a mixbe tették.

A francia direktor mellett Edgar Wright a másik új név, aki legutóbb a Nyomd, bébi, nyomd!-dal robbantott nagyot. Stílusa azonban nem hasonlít a Daniel Craig-éra titkosügynökös mozijaihoz, így ő furcsa választás lenne. A további nevek közt természetesen ott vannak a korábbi esélyesek is. A ’71direktora Yann Demange és A préri urait jegyző David Mackenzie elvileg még könnyen lehet befutó.

Danny Boyle

Az alábbi nevek egyelőre csak szóbeszéd szintjén merültek fel, semmilyen hivatalos bejelentés nem kapcsolódik hozzájuk. Danny Boyle-ról például nem keringtek pletykák, mielőtt kiválasztották volna a feladatra.

A mostanában felbukkanó nevek közül Jean-Marc Vallée tűnik a legizgalmasabb választásnak. Számára az akciófilm műfaja izgalmas váltás lehet, és Sam Mendes Skyfalljának magasságába (vagy még magasabbra) is emelkedhet az ötödik Craig-film. Persze erről egyelőre csak feltételes módban beszélhetünk.

A Bond 25 bemutatója egyelőre jövő novemberre tehető, de a rendezőválasztás miatt könnyen tolódhat a premier 2020-ra.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..