Hírek

Bond-lányok, lángoló autók és Christoph Waltz: trailer az új Bond-mozihoz!

Új, egyperces reklámfilm mutat a Bond-filmekhez hű, izgalmas ízelítőt a 007 Spectre – A Fantom visszatér című epizódból, amely novemberben kerül a mozikba.


Hirdetés

A produkciót beharangozó első reklámfilmet márciusban láthatta a közönség, azóta nem készült újabb promóciós videó – emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A héten megjelent új tévés klipben feltűnik Bond (Daniel Craig) és szokás szerint bemutatkozik, de megjelenik Monica Bellucci és Lea Seydoux, a két Bond-lány is, pergő akciójelenetekben autók lángolnak, hasán landol egy repülő és árnyékba borultan a Bond ellenfelét alakító Christoph Waltz alakja is kivehető.

„Papírsárkány vagy, amely a hurrikánban táncol” – mondja Bondról az egyik szereplő, miközben Moneypenny (Naomie Harris) így jellemzi a titkosügynök helyzetét: „Van egy titkod, valami, amit nem mondhatsz el senkinek, mert senkiben sem bízhatsz”.

A produkciót az előző, Skyfall című epizódot jegyző Sam Mendes rendezi, a forgatókönyvet Neal Purvis, Robert Wade és John Logan írta. A 007 Spectre – A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés