Hírek

Borbély Alexandra felkavarja az állóvizet – Spirál előzetes

Megkapó előzetes jött ki a Spirálhoz, amelyben egy különös szerelmi hármas bontakozik ki Borbély Alexandra, Bogdan Dumitrache és Kiss Diána Magdolna főszereplésével. A film ráadásul az A-kategóriás Varsói Filmfesztiválon debütál októberben.

Egyre csak erősödik az őszi mozis felhozatal! Újabb hazai siker és várva várt film a láthatáron: Felméri Cecília Spirál című alkotása a 36. Varsói Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában tartja nemzetközi premierjét. A misztikus dráma most hangulatos előzetest is kapott.

Ezeket a magyar filmeket láthatjuk még idén a moziban

A rendező- és írónő Felméri Cecília legelső nagyjátékfilmje minden szempontból érdemes a figyelmünkre, hiszen érdekes történettel, erős hangulatú helyszínnel és kiváló színészekkel dolgozik.

A Spirál nemcsak egy titokzatos és feszült, de gyönyörűen fényképezett és érzékeny alkotásnak ígérkezik az első bepillantás alapján.

A történetben egy pár leköltözik egy elszigetelt és misztikus horgásztó mellé, amelyet a férfi ismeretlen körülmények között eltűnt apja hagyott rá. És noha a mindennapok se telnek felhőtlenül, a bonyodalmak akkor indulnak csak be igazán, amikor a tavat eladni tervező pár felbérel egy nőt, hogy segítsen nekik pályázatot írni. Titkok, fordulatok és egy különös szerelmi háromszög övezik a cselekményszálat.

A főszerepben Borbély Alexandra, Kiss Diána Magdolna és Bogdan Dumitrache, míg a produceri székben Muhi András ül.

A Spirál az októberi varsói seregszemlét követően november 19-én kerül a hazai mozikba. A filmhez pedig már a hivatalos plakát is elkészült, amit a Vertigo oldalán tudtok megnézni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com