Hírek

Borsódzik a hátunk a Sóhajok (Suspiria) remake új előzetesétől!

Végre itt a Sóhajok (2018) teljes előzetese!

A Dario Argento által rendezett 1977-es Sóhajok kiérdemelte a minden idők egyik legfelkavaróbb horrorfilmjének címét. Nagy merészség kell egy ilyen mű feldolgozásához. A Luca Guadagnino (Bigger Splash, Szólíts a neveden) által rendezett remake előzetese azonban mindenképpen kecsegtető. A film főszerepiben pedig olyan kiváló színésznőket láthatunk, mint Tilda Swinton, Dakota Johnson, Chloe Grace Moretz és Mia Goth.

A remake világpremierje a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=XnjDS-4mY28&t=12s

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..