Hírek

Borsódzik a hátunk a Sóhajok (Suspiria) remake új előzetesétől!

Végre itt a Sóhajok (2018) teljes előzetese!

A Dario Argento által rendezett 1977-es Sóhajok kiérdemelte a minden idők egyik legfelkavaróbb horrorfilmjének címét. Nagy merészség kell egy ilyen mű feldolgozásához. A Luca Guadagnino (Bigger Splash, Szólíts a neveden) által rendezett remake előzetese azonban mindenképpen kecsegtető. A film főszerepiben pedig olyan kiváló színésznőket láthatunk, mint Tilda Swinton, Dakota Johnson, Chloe Grace Moretz és Mia Goth.

A remake világpremierje a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=XnjDS-4mY28&t=12s

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya