Hírek

Még maga Hulk sem tudja, hogyan ér véget a Bosszúállók 4

Mark Ruffalo, a Marvel Univerzum Hulkja a jövőre érkező, egyelőre cím nélküli Bosszúállók film forgatásáról beszélt.

A Bosszúállók 4 néven emlegetett Marvel attrakciót olyan titkolózás lengi körbe, hogy még a stábtagok sem tudják, hogyan fog lezárulni az idén tavasszal látszólag végéhez ért Végtelen háború. Az MCU Hihetetlen Hulkja, Mark Ruffalo a The Marvelist podcastnek beszélt a jövőre érkező Bosszúállók újraforgatásáról, ahol a színész szerint az epikus történet befejezésén ügyködnek.

„Szeptemberben még veszünk fel jeleneteket, de ezután már a kezetekbe kapjátok a kész filmet” – kezdi Ruffalo. „Amiről még mi sem nagyon tudjuk, hogy milyen lesz. Csak újraforgatunk pár részt. Befejezzük azt a filmet, amit a tavaly véget ért forgatáson nem sikerült.”

Ruffalo arról is beszélt, hogy még nincs teljesen tisztázva, a két epizód hogyan is kapcsolódik egymáshoz. A színész szerint a film rendezői, Joe és Anthony Russo még mindig tanakodnak a sztori lezárásán.

„Nem hiszem, hogy a rendezők pontosan tudnák. Az írói munka egy része a forgatás közben is zajlik, ami elég fantasztikus élmény. Felveszünk egy jelenetet, aztán pár nap múlva újraforgatjuk, mert másik irányba szeretnék vinni a cselekményt.” – mondja a színész. „A filmünk még olyan, mint egy élő organizmus, nem egy lezárt, szilárd dolog, hanem még mindig fejlődik és változik.”

A nagy kérdés persze az, hogy az első Végtelen háború végén elkaszált hősök közül kik és milyen módon térnek majd vissza, hogy aztán a második Végtelen háború filmben újra izgulni lehessen értük.

A Bosszúállók 4 jövőre április 25-én érkezik a hazai mozikba, ezúttal már Jeremy Rennerrel mint Hawkeye, valamint Paul Ruddal mint Hangya, rajtuk kívül pedig Captain Marvel szerepében az Oscar-díjas Brie Larson is fegyvert ragadhat Thanos ellen.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com