Hírek

Máris fanyalognak a rajongók – Bosszúállók videójáték

Két éve jelentették be először, és most végre itt a a trailere a Bosszúállók videójátéknak olvastuk a Collideren.

A Bosszúállók videójáték készítője a Crystal Dynamics, akik a Tomb Raider játékot csinálták. A játék egyesíti Amerika kapitányt, a Vasembert, Hulkot, a Fekete Özvegyet és Thort. A játéknak van mire építkeznie, hiszen a Bosszúállók karakterei régóta ostromolják a mozikat, a legutóbbi film pedig igencsak tarolt.

A 10 évnyi építkezést lezáró eposz pedig nemcsak bátor, de nagyszerűen kimunkált: a Russo-fivérek példaértékű történet- és karaktervezetéssel, az univerzumon belüli páratlan dramaturgiával és látványvilággal nem pusztán magasra, egyenesen az exoszférára tette azt a bizonyos lécet.” (Gyenes Dániel)

Ennek ellenére a játéknak már most, az első trailer bemutatója után negatív visszhangja van.

Ennek pedig az az oka, hogy a játék karakterei nem úgy néznek ki, mint a filmbeli hősök.

Ettől még lehet jó a játék, csak hát pont hogy a rajongók igényeit nem elégíti ki. Azért akad menőség a játékban, állítólag több fő karakter is – mint Thor, Vasember, Amerika kapitány, Hulk és a Fekete Özvegy – irányítható lesz, illetve a játékos eldöntheti, hogy kinek a szemszögéből halad előre a történetben.

A játék Xbox One-on, PlayStation 4-en, Google Stadián, és PC-n lesz elérhető 2020. május 15-től.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya