Hírek

Máris fanyalognak a rajongók – Bosszúállók videójáték

Két éve jelentették be először, és most végre itt a a trailere a Bosszúállók videójátéknak olvastuk a Collideren.

A Bosszúállók videójáték készítője a Crystal Dynamics, akik a Tomb Raider játékot csinálták. A játék egyesíti Amerika kapitányt, a Vasembert, Hulkot, a Fekete Özvegyet és Thort. A játéknak van mire építkeznie, hiszen a Bosszúállók karakterei régóta ostromolják a mozikat, a legutóbbi film pedig igencsak tarolt.

A 10 évnyi építkezést lezáró eposz pedig nemcsak bátor, de nagyszerűen kimunkált: a Russo-fivérek példaértékű történet- és karaktervezetéssel, az univerzumon belüli páratlan dramaturgiával és látványvilággal nem pusztán magasra, egyenesen az exoszférára tette azt a bizonyos lécet.” (Gyenes Dániel)

Ennek ellenére a játéknak már most, az első trailer bemutatója után negatív visszhangja van.

Ennek pedig az az oka, hogy a játék karakterei nem úgy néznek ki, mint a filmbeli hősök.

Ettől még lehet jó a játék, csak hát pont hogy a rajongók igényeit nem elégíti ki. Azért akad menőség a játékban, állítólag több fő karakter is – mint Thor, Vasember, Amerika kapitány, Hulk és a Fekete Özvegy – irányítható lesz, illetve a játékos eldöntheti, hogy kinek a szemszögéből halad előre a történetben.

A játék Xbox One-on, PlayStation 4-en, Google Stadián, és PC-n lesz elérhető 2020. május 15-től.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..