Hírek

Itt a Bosszúállók: Végjáték újabb előzetese

A Marvel Univerzum egy fontos darabjának új előzetese mától elérhető. A Bosszúállók: Végjáték legújabb trailere sikeresen fokozza a várakozást.

Azt már tudjuk, hogy a Joe és Anthony Russo rendezésében készülő Marvel-film eszméletlen hosszú lesz. A hírek szerint háromórás játékidőre számíthatunk, s ezzel kiérdemli majd az eddigi leghosszabb MCU film címét. De nem csak ezért várjuk a Végjátékot

A trailerben a hősök visszaemlékeznek a múltra, honnan is indultak. Ezúttal a Vasember van a középpontban, de tulajdonképpen a teljes szuperhősgárda előkerül, ahogy Marvel Kapitány is feltűnik.

Ez az év úgy tűnik, a Marvel-filmek legsikeresebb éve lesz. A Marvel Kapitány igazi box office siker, már túl van az 500 millió dolláros bevételen, s ez még akár egymilliárdra is növekedhet. Ezt pedig, elég valószínű, hogy a Bosszúállók: Végjáték meg fogja fejelni áprilisban.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatójának hivatalos dátuma 2019. április 26.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar nyelv és irodalom szakon. 2008 óta publikál, 2011-ben Országos Diákzsűri tag volt. Jelenleg egy tajvani egyetemen tanul. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..