Hírek

Bővül a Bridgerton-univerzum: új sorozat érkezik

Az inkluzivitásáról híressé és hírhedtté vált A Bridgerton család nagy sikert aratott a Netflixen, így nem meglepő, hogy a streaming-szolgáltató spin-off sorozatot tervez az egyik karakter fiatalkoráról.


Hirdetés

Többek közt A Grace-klinika című sorozattal magának óriási hírnevet szerző Shonda Rhimes a Bridgerton után egy minisorozat keretében ismertetné meg a nézőket Sarolta királyné történetével. A sztori a már látott események előzményeibe vezetne be, és az uralkodó fiatalabb verziója mellett az ifjú Lady Danbury-t és Violet Bridgertont is megismerhetjük.

Színészeket egyelőre nem jelentettek be a projekthez, de az már ismert, hogy a magsorozat, A Bridgerton család 3. és 4. szezonja – melyet már egyaránt megrendeltek – nem az első két szezon atyja showrunnere, Chris Van Dusen keze alatt készül.

Jess Brownell veszi majd át a pozíciót, akivel Shonda Rhimes még a Botrány című sorozaton dolgozott együtt.

„Már több mint egy évtizede dolgozom együtt Jess Brownellel, és régóta keresem azt a projektet, amit neki adhatok. A staféta átadásával biztos vagyok benne, hogy egyedi hangja kulcsfontosságú lesz a sorozat további jövőjét illetően” – nyilatkozta Rhimes.

A Bridgerton család második szezonja várhatóan még 2021-ben debütál.