Hírek

Újabb taggal bővült az Avatar-folytatások stábja

Avatar (2009)

Szerdán bejelentették, hogy a Maffiózók sztárja, Edie Falco is csatlakozik az Avatar-folytatások stábjához, ahol Ardmore tábornok szerepét fogja alakítani.

10 éve már, hogy az Avatar minden idők legjövedelmezőbb filmje lett, de pár folytatásokkal kapcsolatos hír napvilágra kerülésén túl hosszú ideig lényegében jelentősebb esemény nem történt. Novemberben azonban mérföldkőhöz érkeztek a munkálatok: James Cameron  bejelentette, hogy végeztek az Avatar 2. és 3. fontosabb szereplőket érintő felvételeivel. Az utómunkálatok azonban akár évekig is eltarthatnak. Az első folytatás premierje előreláthatólag 2020. decemberében lesz.

A stáb most újabb taggal bővült, Edie Falco személyében, akiről James Cameron a következőt tweetelte a falára:

„Edie Falco nagyszerű színésznő, alig várom, hogy lássam, ahogy szétrúg néhány segget a nagyvásznon” .

 

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya