Hírek

Box office: Amerikában második héten is vezet a Shazam

Megőrizte elsőségét a Shazam! az észak-amerikai mozis toplistán a bemutatása utáni második hétvégén is – írta a Variety.

Szakértői becslések szerint újabb 25 millió dollárt (7,1 milliárd forint) költöttek a nézők a DC-univerzum képregényfilmjére, mellyel együtt már 94 millióra rúg az észak-amerikai bevétele.

A második helyet 15,5 milliós jegyárbevétellel a most debütáló Little című vígjáték szerezte meg. A filmben a Regina Hall alakította főszereplő egy fontos munkahelyi prezentáció előtt 13 éves önmagává alakul át.

A Hellboy a várakozások alatt nyitott, mindössze 12 millió dolláros jegyárbevétellel került a kasszasikerlista harmadik helyére. Szerzőnk kritikája alapján ezen olyan nagyon meg sem lepődünk.

A negyedik helyet szerezte meg 10 millió dolláros hétvégi eredményével a Paramount stúdió Kedvencek temetője című horrorfilmje, melynek észak-amerikai bevétele ezzel már 41 millió dollár.

Ötödik lett a Disney élőszereplős kiselefántfilmje, a Dumbó 9,1 millió dolláros jegyárbevétellel, ami 89,9 millióra duzzasztotta észak-amerikai eredményét.

MTI

MTI

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..