Hírek

A vártnál is többen ragadtak Pókember hálójába

Box Office: A Pókember: Idegenben tarolt, a Fehér éjszakák viszont alulmúlta az elvárásokat.

A Sony-Marvel új üdvöskéje, a Pókember: Idegenben nemcsak hogy megszerezte minden idők legjobb keddi nyitónapját (az előző csúcstartó a 2012-es A csodálatos Pókember volt) a maga 39,2 millió dolláros első napi bevételével, de úgy tűnik,

a franchise legfrissebb darabja bőven túlmutat majd az előzetes elvárásokon.

A sorozat előző darabja, a Pókember: Hazatérés 117 milliós bevételre tett szert az első hétvégéjén 2017-ben (3 nap alatt!), hat nap után pedig 154,2 milliónál járt. Az előrejelzések az Idegenbent is ebbe a nagyságrendbe sorolták, ám a 32,5 milliós péntek után az sem kizárt, hogy a film 180 millióval zárja majd a hétvégét.

Második helyen a Toy Story 4. végez majd, amely 32-33 millióval zárja a harmadik hétvégéjét, vagyis vasárnap estére talán átlépi a 300 milliós határt. A dobogó legalsó fokára Danny Boyle filmje, a Yesterday állhat, ami vasárnap estig újabb, 10 millió körüli összeggel toldja majd meg eddigi bevételeit. A negyedik helyre lesz csak elég az Annabelle 3. 8,1 milliója, a top 5 pedig az Aladdinnal zárul, ami 7,8 millióval lehet gazdagabb – és ezzel teljesül az is, hogy globálisan átlépje a 900 milliós határt.

Új belépőként csak a hatodik helyen végzett Ari Aster furcsa horrorja, a Fehér éjszakák, ami 7 millió dollár környékén zár majd vasárnap este, vagyis jócskán elmarad a rendező tavaly filmje, az Örökség 13,5 milliós nyitányától.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..