Hírek

Boy George szeretné, ha Sophie Turner játszaná a Boy George életrajzi filmben Boy George-ot

Mióta kiderült, hogy életrajzi film készül az MGM égisze alatt Boy George életéről, rögtön megindultak a találgatások, hogy ki volna a legalkalmasabb a legendás énekes szerepére. Most maga Boy George tett egy különös javaslatot.

Az Elton John életéről készült Rocketman és a 4 Oscar-díjas Queen-film, a Bohém rapszódia után Hollywood nem kíván leállni a glam rock óriásainak extravagáns életrajzi filmjeivel. A soron következő világsztár, Boy George életéről szóló mozit Sacha Gervasi írja és rendezi, aki korábban a legendás filmrendező, Alfred Hitchcock életéről készített filmet. Egyelőre nincs bejelentett név a Culture Club-frontemberének szerepére, ám egy rádióműsorban maga az énekes élt egy unortodox javaslattal.

Ezidáig nagyon érdekes nevek jöttek szóba.mesél az őt alakító színészről Boy George az ausztrál Fitzy and Wippa rádióműsorban. „Az egyik ilyen érdekes név Sophie Turner volt. Persze az emberek rögtön elkezdték mondani, hogy ő nem játszhat téged, hiszen nő. De az az igazság, hogy amikor 17 éves voltam, imádtam volna, ha úgy nézek ki, mint ő.

A Trónok harca Sansáját és az X-Men: Sötét Főnix címszerepét alakító Sophie Turner a Twitteren lelkesedett a hír hallatán.

https://twitter.com/SophieT/status/1140653330613637120

A készülő film az ír munkáscsaládból származó Boy George, polgári nevén George Alan O’Dowd pályafutásának indulásától együttese, a Culture Club 1980-as évekbeli nemzetközi sikereinek csúcsáig dolgozza fel az énekes karriertörténetét.

A film premierdátuma egyelőre nem ismeretes.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya