Hírek

Ki száll még fel Brad Pitt mellé a Bullet Train-re?

A Volt egyszer egy… Hollywood után Brad Pitt megint beszállt egy produkcióba, s vele együtt csupa nagy név fog száguldozni a David Leitch rendezte Bullet Train-en.

David Leitch már régóta hollywoodi berkekben mozgolódik, olyan produkciókban vett részt, mint a Harcosok klubja, a 300, Tron: Örökség és a A Bourne-ultimátum, de rendezőként csak 2014-ben sikerült bemutatkoznia, akkor viszont legendát teremtett. A Chad Stahelskival közösen rendezett John Wick mára fogalom. 2022-ben Bullet Train címmel pedig egy újabb akciót szállít nekünk. A film története a japán Kotaro Isaka Maria Beetle című regényén alapul, és öt bérgyilkosról szól, akiknek útjai egy szupergyors vonaton kereszteződnek.

A film várhatóan négy hónap múlva érkezik a mozikba, így még nincs előzetese a produkciónak, de ettől függetlenül egy csomó mindent már lehet tudni. Például azt, hogy kik szállnak fel a vonatra, ami Tokióból tart Morioka felé, és menet közben nincs kiszállás. Az utasok közt öt bérgyilkos is utazik, akik mind más-más célpont miatt szálltak fel, s az út során nem csak munkájukkal, de egymás titkainak kifürkészésével is bajlódniuk kell.

De ki ez az öt bérgyilkos?

Ladybug, vagyis Brad Pitt az egyikőjük, aki egyben a film főszereplője is. A nem kifejezetten akciófilmekhez szokott szupersztárnak ez lesz a következő főszerepe a Volt egyszer egy… Hollywood sikerei után. Mellé csatlakozik be Joey King, aki a Prince nevű bérgyilkost fogja alakítani. Joey Kinget legutóbb a Netflixen bemutatott The Kissing Booth című romantikus komédiában láthattuk.

Aaron Taylor-Johnson is velük utazik majd, ő Tangerine szerepében. Aaron Taylor-Johnson szintén húzónévnek számít, hiszen mostanában egyre inkább blockbaster produkciókban tűnik fel, játszott a Tenetben, az Outlaw Kingben és a 2014-es Godzillában. Brian Tyree Henry a negyedik bérgyilkos Lemon néven, aki Chloé Zhao Örökkévalók című Marvel Studios filmjében Phastos karakterét alakítja. Még tavaly felröppent a hír, hogy Lady Gaga is szerepet kap a vonaton, de aztán kiderült, hogy az ötödik bérgyilkos szerepében Sandra Bullock látható majd. Ezzel megszületik az első film, amelyben először szerepel együtt Sandra Bullock és Brad Pitt.

A film bemutatója 2022. április 22-én lesz.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com