Hírek

Brad Pitt és Jennifer Lawrence Tarantino új filmjében

Quentin Tarantino új, kilencedik filmjéhez olyan világsztárokat szeretne szerződtetni, mint Brad Pit és Jennifer Lawrence.

Elkezdődött az utolsó előtti Tarantino film előkészítése, ugyanis, ha minden igaz, a kultikus rendező a tizedik alkotása után vonul vissza a filmezéstől. Az Indiwire értesülései szerint már találkozott is Brad Pittel és Jennifer Lawrence-szel, hogy szerepet ajánljon nekik. Nem ez lenne az első alkalom, hogy Pittel forgat, a Becstelen brigantyk című háborús drámájában már dolgoztak együtt. A jelenleg cím nélkül futó alkotás, amely az első igaz történetre alapuló Tarantino film lesz, 2018 nyarán kerülne a mozikba.

Tarantino egyedülálló megközelítéssel akarja megrendezni a hírhedt Charles Manson sorozatgyilkos által vezetett Manson Family rémtetteit. Mansont ítélték el a Tate-LaBianca gyilkosságok kitervelésért, amely során életét vesztette Sharon Tate (Vámpírok bálja) színésznő, aki nyolc és fél hónapos terhes volt férjétől, Roman Polański rendezőtől.

Egyes források szerint Margot Robbie nagyon érdeklődik Sharon Tate megformálása iránt, és már lépéseket is tett, hogy megkaphassa a szerepet.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com