Hírek

Brad Pitt újra Quentin Tarantino filmjében szerepelhet

A páros harmadik együttműködése közeleg, ugyanis Brad Pitt hamarosan szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó, The Movie Critic című filmjében.

Egyelőre a tárgyalások folynak arról, Brad Pitt valóban megjelenik-e a The Movie Critic szereplőgárdájában, amely a rendező, Quentin Tarantino 10. játékfilmje lesz. A Variety hírei szerint az egyeztetések már javában zajlanak, és a tapasztalatok szerint ez akár vehetjük készpénznek is. Nem is lenne meglepő, hiszen 2009-ben a Becstelen brigantyk Aldo Raine hadnagyaként már egyszer nagyot alakított Pitt a rendező keze alatt. Tíz évvel később, a Volt egyszer egy… Hollywoodért pedig a Legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját is elhozta alakításával.

A kapcsolat tehát gyümölcsöző, Tarantinóról pedig tudott, hogy szeret kipróbált társasággal dolgozni. Olyanokkal, akik képesek megfelelő minőségben átadni dialógusait. Legnépszerűbb arcai között megtaláljuk Samuel L. Jacksont, Harvey Keitelt, Christoph Waltzt, Uma Thurmant, Kurt Russellt, Bruce Dernt, Tim Roth-t, Michael Madsent – de már Leonardo DiCaprio is eljátszott rendezése alatt két kulcsszerepet.

A ’70-es években játszódó The Movie Critic forgatása az év második felében kezdődhet leghamarabb,

a részletekről pedig egyelőre keveset tudni. Korábban Paul Walter Hausert, a Fekete madár színészét pletykálták a főszerepre, de nem történt végleges bejelentés. Brad Pittnek idén még Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) Forma-1 filmjét is le kell forgatnia, úgyhogy csak utána tud bevállalni egy újabb projektet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com