Hírek

Bradley Cooper válthatja DiCapriót az új Del Toro filmben

Guillermo Del Toro az Oscar-díja után Leonardo DiCapriót szemelte ki főszereplőjének, de jelenleg Bradley Cooper az esélyesebb.

A Nightmare Alley („rémálom völgy”) cím alapján azt gondolhatnánk, hogy Guillermo Del Toro egy újabb horrort készít. A magyar keresztségben A sarlatán címet kapó történet azonban pontosabban írja le, miről is van itt szó. A történet szerint egy nagyratörő szélhámost követhetünk, aki összeáll egy pszichiáternővel, aki még nála is megátalkodottabb. A kezdeti átverések, melyben mentalista trükkökkel kábítják a jóhiszemű civileket, még élvezetesek – míg aztán egymást kezdik átvágni.

Guillermo Del Toro

William Lindsay Graham regényének adaptációja már 1947-ben megtörtént, Del Toro azonban most újabbal készül, és mindenképpen A-listás színészt akar a főszerepbe. Leonardo DiCaprio volt a kiszemelt, de a szerződést nem tudták megkötni. Most pedig Bradley Cooperre váltottak, akivel még szintén nem írattak alá semmi konkrétat, de rendszeresek a tárgyalások a színésszel és ügynökeivel.

Guillermo Del Torónak ez lesz az első filmje A víz érintése után, Cooper pedig tavaly a Csillag születikkel robbantott nagyot rendezőként és főszereplőként egyaránt. Cooper jelenleg a második rendezésén dolgozik: egy életrajzi drámán, mely az amerikai zeneszerzőről, Leonard Bernsteinről szólna.

A sarlatán (Nightmare Valley) című film forgatásai várhatóan ősszel kezdődnek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés