Hírek

Hamarabb láthatjuk a Breaking Bad filmet, mint gondoltuk volna

…és most már tudjuk a címét is, sőt, bele is kukkanthatunk egy teaser erejéig.

Aaron Paul Jesse Pinkmanje már idén októberben, konkrétan október 11-én visszatér egy film erejéig, amely az El Camino: A Breaking Bad Movie címet kapta. A film premierje a Netflixen lesz, de Amerikában a klasszikus sorozatot is sugárzó AMC tévécsatorna is vetíti majd az alkotást, amit a Breaking Bad szellemi atyja, Vince Gilligan írt és rendezett.

Arról sajnos még mindig semmi információnk nincs, hogy Bryan Cranston is visszatér-e a filmben,

ellenben a cím és a közzétett nyúlfarknyi ismertető alapján már biztos, hogy a központi cselekmény Pinkman megváltástörténete lesz, aki nemcsak az üldözői és a törvény, hanem saját múltja elől is menekül.

Nem sok, de legalább a Netflix kifőzte a várva várt film első teaserét. Íme:

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..