Hírek

Bréking! Újra együtt a Jóbarátok!

friends_1Eljött az a pillanat, amire több mint tíz évet vártunk: újra összeáll a Jóbarátok stábja! Az NBC csatorna kétórás különkiadást készít az egykori résztvevőkkel. A hírt szerdán jelentette be a tévécsatorna a televízió-kritikusok szövetségének sajtókörútján Pasadenában, az Entertainment Weekly számolt be róla.

A különkiadás tisztelgés a Jóbarátok legendás rendezője, James Burrows előtt, aki emellett olyan (elsősorban a tengerentúlon) elismert tévéműsorokat is irányított, mint a Taxi, a The Bob Newhart Show vagy a Cheers. Az ok pedig az, hogy Burrows mostanában forgatta le az ezredik tévés epizódját.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Igaz, hogy a különkiadás Burrows-ról kellene, hogy szóljon, az 1994-től tíz évadot megélt Jóbarátok újraegyesülése nyilvánvalóan akkora szenzáció, hogy jócskán felülmúlja az apropót. Mind a hat színész (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer) részt vesz a mókában, ami azért különleges, mert korábbi erőfeszítések, hogy mind a hatukat összehozzák, rendre kudarcba fulladtak, általában egy vagy kettő közülük a színfalak mögött maradt.

Az NBC szórakoztató műsorokért felelős elnökétől, Robert Greenblatt-tól megkérdezték, vajon a csatornának sikerül-e a hat színészt összeterelnie egy helyiségbe, vagy külön-külön szerepelnek az epizódban. „Remélem, hogy mind a hatan egyszerre lesznek jelen ugyanabban a szobában, de nem vagyok benne biztos, hogy logisztikailag ez lehetséges lesz”, válaszolta Greenblatt az újságíróknak.

A különkiadás február 21-én, vasárnap lesz látható – természetesen az USA-ban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés