Hírek

Bréking! Újra együtt a Jóbarátok!

friends_1Eljött az a pillanat, amire több mint tíz évet vártunk: újra összeáll a Jóbarátok stábja! Az NBC csatorna kétórás különkiadást készít az egykori résztvevőkkel. A hírt szerdán jelentette be a tévécsatorna a televízió-kritikusok szövetségének sajtókörútján Pasadenában, az Entertainment Weekly számolt be róla.

A különkiadás tisztelgés a Jóbarátok legendás rendezője, James Burrows előtt, aki emellett olyan (elsősorban a tengerentúlon) elismert tévéműsorokat is irányított, mint a Taxi, a The Bob Newhart Show vagy a Cheers. Az ok pedig az, hogy Burrows mostanában forgatta le az ezredik tévés epizódját.

Igaz, hogy a különkiadás Burrows-ról kellene, hogy szóljon, az 1994-től tíz évadot megélt Jóbarátok újraegyesülése nyilvánvalóan akkora szenzáció, hogy jócskán felülmúlja az apropót. Mind a hat színész (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer) részt vesz a mókában, ami azért különleges, mert korábbi erőfeszítések, hogy mind a hatukat összehozzák, rendre kudarcba fulladtak, általában egy vagy kettő közülük a színfalak mögött maradt.

Az NBC szórakoztató műsorokért felelős elnökétől, Robert Greenblatt-tól megkérdezték, vajon a csatornának sikerül-e a hat színészt összeterelnie egy helyiségbe, vagy külön-külön szerepelnek az epizódban. „Remélem, hogy mind a hatan egyszerre lesznek jelen ugyanabban a szobában, de nem vagyok benne biztos, hogy logisztikailag ez lehetséges lesz”, válaszolta Greenblatt az újságíróknak.

A különkiadás február 21-én, vasárnap lesz látható – természetesen az USA-ban.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya