Hírek

Brendan Fraser az FX sorozatában tér vissza – Trust előzetes

Brendan Fraser lesz az egyik főszereplő a Trust című sorozatnak, mely J. Paul Getty milliárdos unokájának elrablása körül forog majd – csakúgy, mint Ridley Scott nemrég bemutatott filmje.

A világ összes pénze még mozikban, de hamarosan bemutatják a tévés verziót az alapul szolgáló igaz történetből. A 70-es évek leggazdagabb embere, J. Paul Getty és unokája, Paul sztorija nem rossz alap, de Ridley Scott nem teljesen aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket. A Trust most ezen javíthat, ráadásul egy egészen érdekes szereplőgárdával teheti ezt meg és láthatóan könnyedebb hangulatot céloz meg.

Christopher Plummer A világ összes pénze c. filmben

Brendan Frasert már nem is emlékszem, mikor láttam utoljára, úgyhogy A múmia sztárjának visszatérése már önmagában különlegessé teszi a sorozatot – és ez még nem minden! A Kevin Spacey-s botrány miatt Getty szerepét megkapó, és azt nagyjából 10 nap alatt eljátszó Christopher Plummer Oscar-jelölést kapott alakításáért.

Most egy vele egyenrangú név, Donald Sutherland játszhatja el a kapzsi milliárdost.

Sutherland megfelelő és egyértelmű választásnak tűnik. Az elrabolt Paul anyját Hilary Swank (Millió dolláros bébi) játssza majd, akit Michelle Williams alakított a mozifilmben. Fraser pedig Mark Wahlberg karakterét, Fletcher Chase-t kelti életre.

A Trust március 25-én debütál az FX-en.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya