Hírek

Brendan Fraser az FX sorozatában tér vissza – Trust előzetes

Brendan Fraser lesz az egyik főszereplő a Trust című sorozatnak, mely J. Paul Getty milliárdos unokájának elrablása körül forog majd – csakúgy, mint Ridley Scott nemrég bemutatott filmje.

A világ összes pénze még mozikban, de hamarosan bemutatják a tévés verziót az alapul szolgáló igaz történetből. A 70-es évek leggazdagabb embere, J. Paul Getty és unokája, Paul sztorija nem rossz alap, de Ridley Scott nem teljesen aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket. A Trust most ezen javíthat, ráadásul egy egészen érdekes szereplőgárdával teheti ezt meg és láthatóan könnyedebb hangulatot céloz meg.

Christopher Plummer A világ összes pénze c. filmben

Brendan Frasert már nem is emlékszem, mikor láttam utoljára, úgyhogy A múmia sztárjának visszatérése már önmagában különlegessé teszi a sorozatot – és ez még nem minden! A Kevin Spacey-s botrány miatt Getty szerepét megkapó, és azt nagyjából 10 nap alatt eljátszó Christopher Plummer Oscar-jelölést kapott alakításáért.

Most egy vele egyenrangú név, Donald Sutherland játszhatja el a kapzsi milliárdost.

Sutherland megfelelő és egyértelmű választásnak tűnik. Az elrabolt Paul anyját Hilary Swank (Millió dolláros bébi) játssza majd, akit Michelle Williams alakított a mozifilmben. Fraser pedig Mark Wahlberg karakterét, Fletcher Chase-t kelti életre.

A Trust március 25-én debütál az FX-en.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com