Hírek

Brendan Fraser lesz a DC legújabb filmjének főgonosza

Brendan Fraser csillaga a jelek szerint újra felívelőben van: a Soderbergh-féle No Sudden Move és a Darren Aronofsky rendezte The Whale után a Batgirl című DC-Warner Bros koprodukcióban láthatjuk újra. 

A Batgirl fontos mérföldkő a DC történetében, ez lesz ugyanis az első  produkció ami kizárólag online, az HBO Max platformján kerül bemutatásra. Az Empire értesülései szerint Fraser a Firefly nevű gonoszt alakítja majd a Batgirlt játszó Leslie Grace oldalán. Brendan Fraser egyébként már része a jelenlegi DC univerzumnak, Cliff Steele, azaz Robotman hangja a Doom Patrol című sorozatban.

A filmet a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkban is dolgozó Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezik,

a forgatókönyvet Christina Hodson jegyzi, a producer pedig Kristin Burr. Bár a cselekmény részletei még nem ismertek, a film címéből könnyen következtethetünk arra, hogy ebben a verzióban Barbara Gordon, Gordon Biztos lánya lesz a középpontban.

A Batgirl-nek még nincs nyilvánosan kitűzött megjelenési dátuma, egyelőre annyi tudunk, hogy az HBO Max-on debütál.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés