Hírek

Ír színészóriással erősít a Joker folytatása

A Deadline információi szerint Brendan Gleeson is csatlakozott a Joker: Folie à Deux című filmhez, mely a Warner Bros. égisze alatt készül.

Nemrég az első, 2019-ben bemutatott önálló Joker film szereplője, Zazie Beetz kapcsán merültek fel a hírek, hogy visszatér a folytatásban is. Most azonban egy vadonatúj színész megjelenéséről is derültek ki információk. A jelek szerint Brendan Gleeson, az Erőszakik, A rettenthetetlen, a Harry Potter-filmek, és megannyi emlékezetes alkotás színésze is csatlakozott a szereplőgárdához.

A Warner Bros. egyelőre nem erősítette meg a castingot, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne igaz a hír.

Todd Phillips visszatér a rendezői székben, és ugyancsak Scott Silverrel közösen jegyzik a forgatókönyvet is. A Joker három évvel ezelőtt hatalmas kritikai és közönségsiker volt: több mint 1 milliárd dollárt hozott világszerte, és számos Oscar-díjra jelölték, melyből többet szoborra is váltott. A második rész szinopszisa szerint az Arkham Elmegyógyintézetben járunk majd, ahol egymásra talál a kitaszított szociopata Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) és Harley Quinn, Lady Gaga alakításában – a Joker: Folie à Deux ráadásul tele lesz zenés betétekkel is. Hogy ebbe miként fér bele Gleeson, és akár DC karaktert vagy a filmhez kitalált civilt játszik, nem tudni.

A film 2024. október 4-én debütál az amerikai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com