Hírek

Brian Cox lesz a Halál hangja

A skót színészóriás, Brian Cox az Amazon várva várt sorozatában, a Good Omensben adja a Halál hangját.

A Good Omens-sorozat Neil Gaiman és Terry Pratchett regényén alapul, a kötetet maga Gaiman adaptálta hatrészes minisorozattá az Amazon számára. Brian Cox szerepvállalását is az író jelentette be a Twitteren: „Ha bárkit érdekelne… a csodálatos Brian Cox alakítja a Halált a Good Omensben. Így néz ki a Halál, legalábbis akkor, amikor nem a motorján ül.” A bejegyzéshez rövid videó is társult, amelyen a Halál látványterve látható – szúrta ki a Slashfilm.

Brian Cox olyan sztárok mellett játszik majd, mint Frances McDormand (aki az Úr hangját adja), Michael Sheen és David Tennant. Jon Hamm lesz Gábriel arkangyal, mellettük Nick Offerman, Jack Whitehall, Michael McKean, Miranda Richardson, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy és Ariyon Bakare is feltűnik a színen. Sheen és Tennant a két főszerepben egy angyalt és egy démont alakít majd, akik között meglepő barátság szövődik, és a Föld is a szívügyük. Így amikor közeledik az Armageddon, a két barát elindul, hogy megtalálják az Antikrisztust és megmentsék a világot.

Olvasd el a Brian Cox-interjúnkat itt!

A Good Omens május 31-én debütál az Amazonon.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..