Hírek

Bridget Jones új pasiba habarodik bele

patrickdemsey

Mint minden sikeres film (és könyv), a Bridget Jones naplója sem kerülheti el folytatást. 11 év telt el a Mindjárt megőrülök! óta, de most már egészen biztos, hogy elkészül a Bridget Jones’ Baby, amibe nem mást, mint Patrick Dempsey-t, a Grace klinika sármos orvosát, szerződtették le.

Talán nem sokan vitatkoznának azzal, hogy a legelső Bridget Jones-film egy klasszikus, bármikor újranézhető romantikus komédiává vált. A második résszel viszont már voltak kifogásaink, – olvassátok el kiváló elemzésünket – hiszen nem sikerült megismételni azt, ami bájossá és életszerűvé tette a minden harmincas szinglit megtestesítő Bridget kalandjait. Hamarosan érkezik viszont a folytatás, Bridget Jones’ Baby címmel, ami a könyvvel ellentétben más irányt vesz, és Bridget az anyaság gondjaival fog megküzdeni. A forgatókönyet Helen Fielding – az eredeti könyv szerzője – David Nichollsszal közösen (Egy nap) jegyzi, és örömteli, hogy rendezőként visszatér Sharon Maguire.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy Hugh Grant nem játssza el újra Danielt, hiszen elégedetlen volt a a történet alakulásával. Talán ezért is volt szükség egy új karakterre, és így jött a képbe Patrick Dempsey. Egyelőre nem tudni kit fog alakítani a színész, de elég valószínű, hogy a jámbor Mark Darcy  (Colin Firth) szöges ellentéteként láthatjuk majd.

Bármi is történjen, mi továbbra is Mr. Darcynak szurkolunk!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com