Hírek

Brie Larson otthagyta Charlie Kaufman új filmjét

Az Oscar-díjas forgatókönyvíróból lett rendező, Charlie Kaufman a Netflix berkein belül készíti új filmjét, a továbbiakban már Brie Larson nélkül. 

Négy évvel előző filmje, az Anomalisa után Charlie Kaufman ismét új filmen dolgozik. Az Oscar-jelölt stop motion animáció után pszichológiai thrillert készít a Netflixnek, Ian Reid 2016-os bestsellere nyomán. Az I’m Thinking of Ending Things jelöli majd Kaufman harmadik rendezését, amely éppen most veszítette el főszereplőjét.

Otthagyta ugyanis a projektet az Oscar-díjas Brie Larson, aki manapság a Captain Marvel és a jövő hónapban megjelenő Bosszúállók: Végjáték című Marvel mozikban szuperhősködik, emellett pedig éppen a Netflixen jelenik meg szintén áprilisban a színésznő első rendezése, a Unicorn Store. Arról egyelőre nincs hír, hogy miért távozott a színésznő a film éléről – se kreatív nézeteltérésről, se másik projektről nem tudni -, viszont máris sikerült megtalálni a beugrót: a Beast feltörekvő színésznője, Jessie Buckley veszi át a stafétát.

A film rendezője, Charlie Kaufman

Rajta kívül a színészek között szerepel Jesse Plemons, Toni Collette és David Thewlis is.

A film premierdátuma egyelőre nem ismert, a forgatás már kezdetét vette.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com