Hírek

Brittany Murphy dokumentumfilmsorozat van készülőben az HBO-nál

Kétrészes dokumentumfilmsorozat készül a tragikusan fiatalon elhunyt Brittany Murphy-ről. Íme, amit már most tudni lehet a projektről.

Egy a sok hollywood-i történet közül, ami azóta sem hagyja nyugodni az emberek fantáziáját. Brittany Murphy 2009-ben bekövetkezett hirtelen halála egy ígéretes színészi karriernek vetett véget és spekulációk sorát indította el. Az akkor mindössze 32 éves Murphy, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Spinédzserek (Clueless), Észvesztő (Girl, Interrupted) és Sin City, épp a sztárság felé haladt biztosan.

A dokumentumfilmsorozat Brittany Murphy életét és rejtélyes halálát járja majd körbe.

 

A Deadline szerint az HBO Max által megrendelt sorozat igyekszik kerülni a pletykák és összeesküvés-elméletek szintjét. Helyette egy archív felvételekkel és a színésznőhöz közeli emberek vallomásával tarkított, árnyalt és átgondolt alkotásra számíthatunk. A kétrészes dokumentumfilmsorozatot az Emmy-díjas Cynthia Hill rendezi majd. Ő így nyilatkozott:

Azért döntöttem úgy, hogy beszállok a filmbe, mert szerintem nagy kár, hogy Brittany ígéretes élete és karrierjének története elhomályosult a halálának körülményei mellett.”

Hillnek igaza van, de nem csoda, hogy a színésznő sorsa sokkolta az embereket. Halálát akkor véletlennek nyilvánították, valószínű okként vashiányos vérszegénység, tüdőgyulladás és gyógyszerek kombinációját határozták meg az orvosok. A találgatások azután indultak el, hogy megözvegyült férje, Simon Mojack pár hónappal később hasonló okok miatt szintén elhunyt. Ki tudja, lehet az új sorozat több részlettel tud majd szolgálni a kettős tragédia részleteiről.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com