Hírek

Broadway musical adaptációban szerepel Paul Mescal

Paul Mescal az Aftersunban
Paul Mescal a Volt egyszer egy nyár című filmben

Paul Mescal főszereplésével rendezi meg Richard Linklater az elmúlt évek egyik legnagyobb Broadway sikerét. Készülőben a Merrily We Roll Along filmváltozata.

George Furth és Stephen Sondheim 1981-es musicalje bemutatása óta részese a színházi világnak. Amerikában és Európában is számtalan alkalommal tűzték műsorra, hol kisebb, hol nagyobb átdolgozásokkal. A mű egyébként eredetileg egy 1934-es regény adaptációja három barátról, akiket 20 éven át követünk nyomon fordított kronológiai sorrendben.

A Merrily We Roll Along mostanában Daniel Radcliffe, Jonathan Groff és Lindsay Mendez miatt került ismét rivaldafénybe,

előbbi kettő ugyanis elhozta idén a Tony-díjat legjobb férfi főszereplő és legjobb férfi szereplő kategóriában. Most pedig a filmes világba vándorol a történet Richard Linklater feldolgozásában.

Az alkotó rendezi és írja is majd a filmet, amelyben Paul Mescal alakítja a főszereplő Franklin Shepardot, aki virágzó színházi karrierjét és barátait is hátrahagyva költözik el New Yorkból Los Angeles-be, hogy hollywoodi filmeket készítsen.

A színészgárdát továbbá Beanie Feldstein és Ben Platt erősítik, Mescal oldalán ők alakítják majd a három jóbarátot.

A Hollywoodba kétségtelenül berobbanó Paul Mescal korábban is bizonyította már egyébként, hogy az éneklés terén is megállja a helyét. A 2022-es Carmen című filmben hallhatjuk tehetségét, amelyet nem mellesleg Sam Mendes készülő The Beatles-filmjeiben is megcsillogtathat majd – már ha igazak a komoly pletykák arról, hogy ő bújik Paul McCartney bőrébe.

A Merrily We Roll Along forgatása már megkezdődött, pontos premierdátumról azonban egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com