Hírek

Filmet rendez a Floridai álom 8 éves főszereplője

Floridai álom

A tavalyi nagy kedvencünk, a Floridai álom 8 éves gyerekszínésze, Brooklynn Prince igazából mindig is rendezni szeretett volna.

Úgy tűnik, a Színek című filmprojekt beteljesítheti Brooklynn Prince álmát, hogy ő legyen minden idők legfiatalabb rendezője – írta cikkében az IndieWire. Munkájában nemcsak a Floridai álom direktora, Sean Baker van segítségére, hanem együtt dolgozhat Ben Loebbel is, aki a film operatőre volt. Nem mellesleg azóta ő ült a kamera mögött az instant kultfilmmé nemesedett Mandy forgatásán is.

„Először a Floridai álom forgatásán gondolkodtam azon, hogy egyszer szeretnék én is rendező lenni. Imádtam nézni, ahogy Sean dolgozik, hogy mennyire inspirálják őt az elképzelései, a kreativitása és a türelme”írta Prince egy Instagramra posztolt képen. – „Azóta azon vagyok, hogy én legyek minden idők legfiatalabb rendezője. Ma elindultam ezen az úton. Köszönöm barátomnak és mentoroknak, Sean Bakernek, aki hisz bennem, de köszönöm az elképesztő stábnak is. Remélem, a végére mind nagyon büszkék leszünk. Már nagyon várom, hogy láthassam a Színeket.”

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com