Hírek

Bruce Willis és Alec Baldwin is szerepel Edward Norton újabb rendezésében – Jön a Motherless Brooklyn

Motherless Brooklyn címmel rendez thrillert Edward Norton, a szereplőgárdához pedig Brice Willis és Alec Baldwin is csatlakozott – írja a comingsoon.

Újabb filmet rendez Edward Norton. A 2000-es Ég velünk! könnyedebb hangvétele után ezúttal egy komor és akciódús thrillert ígér az egyébként színészként jóval aktívabb Norton. A Motherless Brooklyn címen futó alkotás eddig meglévő szereplőihez (maga Norton, Willem Dafoe, Cherry Jones, Gugu Mbatha-Raw) pedig csatalkozott Bruce Willis és Alec Baldwin is.

A történet az 1950-es években New Yorkban játszódik és egy magánnyomozót mutat be, aki mentora és igen jó barátja gyilkosai után ered. Az előbbit Edward Norton, míg utóbbit Bruce Willis alakítja majd.

A film egyébként Jonathan Lethem azonos címen megjelent 1999-es regénye alapján készül el, amely nagy sikereket ért el szerte a világon. A detektívtörténet anno hozzánk is eljutott Árva Brooklyn címen.

A Motherless Brooklyn az előzetes tervek szerint 2019-ben kerül a mozikba, Norton-t addig Wes Anderson idén megjelenő animációjában hallhatjuk majd, ez lesz a Kutyák szigete (előzetes).

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..