Hírek

Bruce Willis és John Travolta 27 év után újra egy filmben!

Paradise City

Hétfőn kezdték el a forgatását Hawaiin annak az akciófilmnek, amelyben Willis és Travolta a Ponyvaregény (Pulp Fiction) után 27 évvel újra együtt játszik majd.

A film a Paradise City címet viseli, és a rendezője Chuck Russell, aki olyan filmeket rendezett például, mint A maszk, a Végképp eltörölni, A Skorpiókirály vagy a Rémálom az Elm utcában 3. – Álomharcosok.

A Paradise City-ben Bruce Willis egy renegát fejvadászt, Ryan Swant alakítja, aki elhatározza, hogy bosszút áll a hawaii bűnbanda vezérén (Travolta), mivel az megölte az apját. A női főszerepet a svéd-thai színésznő és modell, Praya Lundberg kapta.

Corey Large, aki már számos Willis-produkciónak volt producere vagy executive producere – köztük van az idei Cosmic Sin, a Breach, A bosszú szövetsége, a First Kill, a Tűz ellen tűzzel, a Fosztogatók –, ezúttal a társíró lesz Ed John Drake oldalán. Corey Large fejében ráadásul már 2006-ban megszületett a gondolat, hogy a két színészt újra össze kéne hozni egy (akció)film erejéig. Large egyébként maga is feltűnik majd a Paradise City-ben, és a Deadline értesülései szerint a történetben a helyszínnek, Hawaii-nak is központi szerepe lesz.

„Mit tettek értünk a rómaiak?” – Quentin Tarantino: Ponyvaregény

Bár igaz, hogy képernyőn eddig csak az 1994-es Ponyvaregényben láthattuk együtt a két színészt, de már azelőtt is dolgoztak együtt: a Nicsak, ki beszél!-trilógiában ugyanis Bruce Willis volt a kis Mikey eredeti hangja (magyarul Mikó István szinkronizálta).

Mivel a Paradise City forgatása csak tegnap kezdődött, egyelőre premierdátumot nem tudni, de addigis érdemes felidézni a két színész egy legendás közös jelenetét:

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com