Hírek

Bruce Willis megint az űrben harcol – első kép a Cosmic Sinből

Bruce Willis az Armageddon és Az ötödik elem után megint az űrbe repül, hogy megmentse a világot, és legyőzze az idegeneket a Cosmic Sin c. filmben.

Múlt héten tartották a nagy cannes-i filmvásárt (nem összetévesztendő a Cannes Film Fesztivállal, ami elmaradt idén), és itt cserélt jogokat a Cosmic Sin névre hallgató új sci-fi – tudta meg a The Hollywood Reporter. Az első, exkluzív fotón már látható is Bruce Willis, aki ismét szkafandert öltött a film kedvéért, hogy abban mentse meg a világot.

A színész James Fordot alakítja, aki egy csapat katonával dolgozik együtt egy jövőbeli emberi társadalomban. A céljuk, hogy mentsék az emberiséget egy ellenséges idegen fajtól, amely

előbb megfertőzi, majd átveszi az irányítást bármilyen lény felett.

A Cosmic Sin (szabad fordításban Kozmikus bűn) rendezője Corey Large és Edward Drake, akik már dolgoztak együtt Willis-szel a hamarosan debütáló Breach c. filmen, noha abban csak forgatókönyvíróként vettek részt. A színészóriási társai Frank Grillo, Adelaide Kane és Luke Wilson lesznek.

Brucce Willis pályájának csúcsán, a kilencvenes években számtalan sci-fiben szerepelt a 12 majomtól Az ötödik elemen át az Armageddonig. Azóta azonban elsősorban akciófilmekben és vígjátékokban szerepelt, sőt egy ideje csak súlytalan filmekben láthattuk. Reméljük, a Cosmic Sin visszahelyezi majd a sztárt a filmes térképre. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

És akkor íme az első kép a Cosmic Sinből:

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya