Hírek

Bruce Willis megint az űrben harcol – első kép a Cosmic Sinből

Bruce Willis az Armageddon és Az ötödik elem után megint az űrbe repül, hogy megmentse a világot, és legyőzze az idegeneket a Cosmic Sin c. filmben.

Múlt héten tartották a nagy cannes-i filmvásárt (nem összetévesztendő a Cannes Film Fesztivállal, ami elmaradt idén), és itt cserélt jogokat a Cosmic Sin névre hallgató új sci-fi – tudta meg a The Hollywood Reporter. Az első, exkluzív fotón már látható is Bruce Willis, aki ismét szkafandert öltött a film kedvéért, hogy abban mentse meg a világot.

A színész James Fordot alakítja, aki egy csapat katonával dolgozik együtt egy jövőbeli emberi társadalomban. A céljuk, hogy mentsék az emberiséget egy ellenséges idegen fajtól, amely

előbb megfertőzi, majd átveszi az irányítást bármilyen lény felett.

A Cosmic Sin (szabad fordításban Kozmikus bűn) rendezője Corey Large és Edward Drake, akik már dolgoztak együtt Willis-szel a hamarosan debütáló Breach c. filmen, noha abban csak forgatókönyvíróként vettek részt. A színészóriási társai Frank Grillo, Adelaide Kane és Luke Wilson lesznek.

Brucce Willis pályájának csúcsán, a kilencvenes években számtalan sci-fiben szerepelt a 12 majomtól Az ötödik elemen át az Armageddonig. Azóta azonban elsősorban akciófilmekben és vígjátékokban szerepelt, sőt egy ideje csak súlytalan filmekben láthattuk. Reméljük, a Cosmic Sin visszahelyezi majd a sztárt a filmes térképre. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

És akkor íme az első kép a Cosmic Sinből:

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com