Hírek

Bruce Willis újabb Die Hard-filmben szerepel

die_hard_4Bruce Willis újra visszatér John McClane szerepében: a hatodik Die Hard-filmben játszik az akciósztár.

A Die Hard: Year One című produkciót a 2007-ben bemutatott Die Hard 4.0 Legdrágább az életed című epizódot rendező Len Wiseman forgatja, a producer pedig Lorenzo Di Bonaventura, aki a Transformers-szériát is jegyezte – értesült a The Daily Telegraph.

Willis 1988-ban alakította először a renitens, de minden gonosztevőt legyőző zsarut. Az akciófilm-sorozat új része 1979-ben játszódik, amikor McClane még kezdő rendőr volt New Yorkban. A fiatal zsaru szerepét egy ifjú színészre bízzák, de Willis is megjelenik a film jelenben játszódó jeleneteiben.

A Looper A jövő gyilkosa című 2012-ben készült időutazós sci-fiben Joseph Gordon-Levitt alakította Willis fiatalkori énjét.

Az 1988-as Drágán add az életed! folytatása, a Még drágább az életed! 1991-ben készült, a harmadik epizód 1995-ben a Die Hard 3. Az élet mindig drága címmel jelent meg, majd ezt 12 év szünet után a Die Hard 4.0 Legdrágább az életed követte.

Az ötödik részt Die Hard Drágább, mint az életed címmel két éve vetítették a mozik. Willis akkor elmondta, hogy a sorozat nagyon közel áll a szívéhez, így nem csoda, hogy a hatodik epizódot sem akarja kihagyni a 60 éves sztár.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com