Hírek

Bruce Willis visszavonul

Bruce Willis családja bejelentette, hogy a színész visszavonul. Afáziában szenved, amely egy fajta agyi elégtelenség következtében jelentkező kommunikációs zavarokkal járó betegség, s melynek következtében nem tudja folytatni a színészi karrierjét.

Nem tudni pontosan, milyen súlyos Bruce Willis betegsége, de a probléma jellegéből adódóan nem tudja folytatni a karrierjét. A család közzétett nyilatkozata így hangzik: „Bruce fantasztikus támogatóival a családjaként szeretnék megosztani, hogy a mi nagyra becsült és szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd. Nemrégiben afáziát diagnosztizáltak nála, amely kihatással van a kognitív képességeire. Ennek következtében, hosszas gondolkodás után, Bruce úgy döntött, visszavonul a színészi karrierjétől, amely annyira sokat jelentett neki.”

Bruce Willis karrierje nekünk is nagyon sokat jelent.

Ha egy rövid kis visszatekintést teszünk, egészen a nyolcvanas évek elejéig tekerhetünk vissza az időben, amikor is feltűnt A simlis és a szende (Moonlighting) sorozatban. 1988-ban pedig a Drágán add az életed! című filmmel megadta nekünk a minden évben kötelezően megnézendő karácsonyi filmünket, amely minden értelemben klasszikussá vált azóta.

Ha számokban próbáljuk lemérni a karrierje nagyságát, összefoglalásként elmondhatjuk, hogy az aktív negyven évnyi színészkedés alatt közel 150 filmben tűnt fel és ezen filmek világszerte öt milliárd dollár bevételt hoztak. Három Golden Globes- és öt Emmy-díjra jelöléssel büszkélkedhet. Ami pedig számokban nem mérhető: sokunk nagy-nagy kedvence, egy olyan színész, akire tisztelettel és szeretettel gondolunk. Egészséget kívánunk és köszönjük az eddigi filmeket!

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com