Hírek

Brutál az új Hellboy előzetes

Itt egy újabb Hellboy előzetes. Van itt minden: tűz, vér, gigaszörnyek és még egy cseppnyi humor is!

Nem először kerül a nagyvászonra Hellboy a képregények oldalairól. 2004-ben Guillermo del Toro rendezett filmet A pokolfajzat címmel, amely 4 évre rá folytatást is kapott: ez volt a Hellyboy II – Az Aranyhadsereg. A Universal Pictures pedig úgy döntött, hogy a dübörgő szuperhősmánia közepette éppen itt az ideje, hogy a vörös, szarvas karakterbe is új életet leheljenek.

A filmet Neil Marshall rendezte, akitől az elmúlt években inkább csak sorozatepizódokat láthattunk. De olyan produkciókhoz adott hozzá mint a Trónok harca, a Hannibal, a Fekete vitorlák vagy a Westworld. Korábbi filmjei pedig szintén szépen illeszkednek a Hellboy vonalán.

A főszerepben ezúttal David Harbourt találjuk, a főgonoszt pedig Milla Jovovich alakítja. Látjuk majd még továbbá Ian McShane-t, Daniel Dae Kimet és Alistair Petrie-t.

A Hellboy április 11-én kerül a magyar mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com