Hírek

Brutál jó előzetest kapott A szolgálólány meséje 3. évada

Előzetest kapott A szolgálólány meséje 3. évada. De még milyet! Libabőr…

A Hulu egyik legsikeresebb sorozata, A szolgálólány meséje immáron a 3. évadához ért. A Margaret Atwood-adaptáció valóságosan berobbant a kisképernyős világba, hihetetlen látványvilágával, mély mondanivalójával és a hibátlan színészi játékokkal nem csoda, hogy hamar nézők millióit nyert meg. Arról nem is beszélve, hogy a sorozat mindig nagyon erős versenyző a Golden Globe és az Emmy gálákon.

Az 1. évad gyorsan beszippant és még ha akarnád, se ereszt el, de a 2. évad finoman szólva sem engedett a tempóból és a feszültségből, sőt egyes jelenetei jócskán túlszárnyalták az 1. évad kegyetlenkedéseit. Azt viszont már jó ideje érzi a néző, hogy valami készülőben van. Az előző évad befejezése kiált a folytatásért, amit a nézettségi adatok és a szakmai elismerések közepette a Hulu szépen el is készített.

Az eredeti szereplőkből viszontlátjuk természetesen Elisabeth Mosst, Joseph Fiennest, Yvonne Strahovskit, Amanda Brugelt, Max Minghellat, Samira Wiley-t és Alexis Bledelt is. A 2. évadban megismert figurák közül Bradley Whitford tér vissza, de új karakterekkel is találkozunk majd. Így kerül a képbe Christopher Meloni és Carson Manning.

Az előzetes eléggé odacsap: pörögnek az események, a zene reményteli és egyre jobban úgy tűnik, hogy mégis van kiút ebből a borzalmas és beteg utópisztikus állapotból. Moss pedig továbbra is kitűnőnek ígérkezik.

A szolgálólány meséje június 5-én folytatódik a Hulun.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..