Hírek

Brutál jó előzetest kapott A szolgálólány meséje 3. évada

Előzetest kapott A szolgálólány meséje 3. évada. De még milyet! Libabőr…

A Hulu egyik legsikeresebb sorozata, A szolgálólány meséje immáron a 3. évadához ért. A Margaret Atwood-adaptáció valóságosan berobbant a kisképernyős világba, hihetetlen látványvilágával, mély mondanivalójával és a hibátlan színészi játékokkal nem csoda, hogy hamar nézők millióit nyert meg. Arról nem is beszélve, hogy a sorozat mindig nagyon erős versenyző a Golden Globe és az Emmy gálákon.

Az 1. évad gyorsan beszippant és még ha akarnád, se ereszt el, de a 2. évad finoman szólva sem engedett a tempóból és a feszültségből, sőt egyes jelenetei jócskán túlszárnyalták az 1. évad kegyetlenkedéseit. Azt viszont már jó ideje érzi a néző, hogy valami készülőben van. Az előző évad befejezése kiált a folytatásért, amit a nézettségi adatok és a szakmai elismerések közepette a Hulu szépen el is készített.

Az eredeti szereplőkből viszontlátjuk természetesen Elisabeth Mosst, Joseph Fiennest, Yvonne Strahovskit, Amanda Brugelt, Max Minghellat, Samira Wiley-t és Alexis Bledelt is. A 2. évadban megismert figurák közül Bradley Whitford tér vissza, de új karakterekkel is találkozunk majd. Így kerül a képbe Christopher Meloni és Carson Manning.

Az előzetes eléggé odacsap: pörögnek az események, a zene reményteli és egyre jobban úgy tűnik, hogy mégis van kiút ebből a borzalmas és beteg utópisztikus állapotból. Moss pedig továbbra is kitűnőnek ígérkezik.

A szolgálólány meséje június 5-én folytatódik a Hulun.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya