Hírek

Brutál jónak tűnik Kevin Costner új sorozata – Yellowstone előzetes

Irtó jó előzetest kapott a Kevin Costner főszereplésével érkező westernes sorozat. A Yellowstone-t ráadásul a Sicario, a Hell or High Water és a Wind River írója hozza el nekünk – van mit várni!

Aki látta a Sicario – A bérgyilkost, A préri urait (Hell or High Water) vagy a Wind River – Gyilkos nyomont annak nem kell magyarázni, miért is annyira kecsegtető a Paramount Network legújabb sorozata. Taylor Sheridan színész-forgatókönyvíró mesterien bánik a feszültségvezetéssel, jó ütemben és okosan építi fel a filmjeit, ráadásul a westernes világ is nagyon közel áll hozzá. Az tehát szinte biztos, hogy egy nagyon jól megírt és megrendezett alkotás lesz a Yellowstone.

A sorozat a Dutton családot követi nyomon, akik az USA legnagyobb farmerei. A földjeiket minden áron megvédeni próbáló erőszakos családot vezeti John Dutton (Kevin Costner), aki semmitől sem riad vissza, hogy állja a támadásokat a földjét megkaparítani akaró telepesektől, az Indián rezervátumtól és a legelső amerikai nemzeti parktól.

Madártávlatból a prérit pásztázó kamera, erőszak, akció és gyönyörű tájak: az előzetes hihetetlen erős hangulattal rántja be a nézőt. Arról nem is beszélve, hogy Kevin Costner mellett szerepel még a sorozatban Kelly Reilly (A törvény nevében 2. évad), Wes Bentley (Amerikai szépség), Dave Annable (Testvérek) és Gil Birmingham is (Hell or High Water).

A Yellowstone idén júniusban érkezik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.