Hírek

Brutális sorozattal tér vissza Renée Zellweger – The Thing About Pam előzetes

The-Thing-About-Pam-Renee-Zellweger

Renée Zellweger legújabb sorozatának, a The Thing About Pam előzetese olyan thrillert ígér, ahol az Oscar-díjas színésznő igazán veszélyes karaktert alakít.

„Gyilkosság. Kapzsiság. Hazugságok. Azt gondolod, ismered Pam Huppot, de így még őt soha nem láttad” – szól az NBC kedvcsinálója a közzétett The Thing About Pam előzetese alatt. Renée Zellwegerről a 2019-es Judy óta nem hallottunk, de a visszatérő ütősre ígérkezik.

A The Thing About Pam sorozatban az immár kétszeres Oscar-díjas színésznő alakítja a kiismerhetetlen, de minden kétséget kizáróan veszélyes címszereplőt, Pamet.

A limitált bűnügyi széria a Dateline podcast alapján készült a biztosítói dolgozó bizarr történetéről. 2011-ben Betsy Faria meggyilkolásakor az első számú gyanúsított a férj volt. Az ügy Russ elítélésével végződött, holott ő mindvégig tagadta, hogy megölte volna feleségét. A brutális gyilkosság miatt végül egy hatalmas összeesküvés láncszemei kerültek felszínre a közepén Pam Huppal. Az ötéves időtartam alatt Hupp legalább két gyilkosság elkövetésében vett részt, majd hosszas nyomozás után leültették – írja a Dark Horizons.

Renée Zellweger 2020-ba kapta második Oscar-díját Judy Garland megformálásáért. A Chicago és a Bridget Jones naplója filmek sztárja azóta sem filmben, sem sorozatban nem szerepelt. A sorozat showrunnerje Jenny Klein, aki korábban a Jessica Jones, a Cloak & Dagger és a Vaják producere is volt. Zellweger mellett Josh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon és Glenn Fleshler is szerepel a hatrészes sorozatban. Az első epizód március 8-án debütál az NBC-n.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com