Hírek

Bryan Cranston és Annette Bening a Jerry And Marge Go Large főszereplői

Jerry-And-Marge-Go-Large-Bryan-Cranston-Annette-Bening

Te mit tennél 27 millióval? Bryan Cranston és Annette Benning a Jerry And Marge Go Large című filmben megmutatják, hogy ők hogyan költenék el.

A korábban CBS All Access néven ismert, de márciustól Paramount+ néven futó streaming szolgáltató beváltotta az ígéretét, építi a saját filmgyártó részlegét. A Deadline értesülései szerint Bryan Cranston és Annette Bening fognak szerepelni a készülő Jerry And Marge Go Large című filmben.

A film címét magyarra körülbelül úgy fordíthatjuk, hogy Jerry és Marge nagyra tör és valós eseményeken alapul. Egy nyugdíjas pár, Jerry (Cranston) és Marge Selbee (Annette Bening) felfedeznek egy hatalmas hibát a massachusettsi lottójátékban. A pár a lehetőséget kihasználva 27 millió dollárt nyer, amiből új életet lehelnek kisvárosukba.

A forgatókönyvet Brad Copeland írja. A rendezői székbe David Frankel ül. A forgatás a tervek szerint már júliusban elindul.

A filmről több információ nem áll rendelkezésre, de a Jerry And Marge Go Large címből ítélve valamilyen vígjáték formára gondolhatunk.

Cranston a kisképernyőn legutóbb a Showtime Your Honor sorozatában szerepelt, amit producerált is. Legismertebb figurája Walter White, az ötévados Breaking Bad főszerepe. Filmen is megformálta már White karakterét a sorozat folytatásának szánt El Camino képkockáin. Legutóbbi mozifilmje a 2020-as Ivan, az egyetlen volt.

Annette Bening utolsó mozifilmje a két évvel ezelőtt bemutatott Inkább lennék özvegy, amiben Bill Nighy mellett szerepelt. 2019-ben a Marvel Kapitány előtt szerepelt Scott Z. Burns The Report című filmjében, amiért jelölték Golden Globe-ra is. hamarosan érkezik következő filmje, a Halál a Níluson, amit Kenneth Branagh rendez. A Filmtekercs az Inkább lennék özvegy kapcsán szedte csokorba Bening legjobb alakításait.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com