Hírek

Bryce Dallas Howard a rendezői székben

Bryce Dallas Howard rendezőként is kipróbálja magát

Ron Howard rendező lánya színésznőként ismert, de ezúttal apja nyomdokait követve kipróbálja magát a kamera másik oldalán is egy játékfilm erejéig.

Matthew Quick regényének adaptációja keltette fel az érdeklődését a Jurassic World 36 éves sztárjának. A magyar piacon egyelőre ismeretlen Sorta Like a Rockstar egy optimista lány megpróbáltatásairól szól és arról, hogyan marad önmaga különböző tragédiák kereszttüzében.

Bár ez lesz Bryce Dallas Howard első nagyjátékfilmje, korántsem gyakorlatlan a kamera mögött. Több rövidfilm és az M83 nevű francia elektronikus zenekar egy videoklipje is az ő nevéhez fűződik.

Az utóbbi években gyakran bukkannak fel fiatal színészek a kamera mögött

– sokszor a legváratlanabb helyekről. Chris Evans (A szerelem útján) egy kellemes romantikus filmet rendezett Richard Linklater Mielőtt-trilógiájához hasonlóan, meglepő realizmussal. James Franco hamarosan bemutatja a The Disaster Artist című igaz történetre épülő vígjátékot, ami a világ egyik legrosszabb filmjének készítéséről szól. Pár éve pedig Ryan Gosling is megmutatta a Lost Riverrel, hogy képes David Lynch munkáihoz hasonló szürreális thrillert rendezni. Bízunk benne, hogy Bryce Dallas Howard is megtalálja a saját hangját.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com