Hírek

Budapest is szerepel az Atlanta 3. évadának előzetesében

Végre kijött az Atlanta hamarosan érkező új évadának teljes előzetese. Donald Glover kiváló sorozata ezúttal még Budapestre is ellátogat.

Pár hét és 2018 után most már tényleg folytatódik az Atlanta. A FX 5 Emmy-díjas sorozata ráadásul Európába repíti a csapatot, többek között Amszterdamba és Budapestre is ellátogat majd Donald Glover, LaKeith Stanfield, Brian Tyree Henry és Zazie Beets.

A friss előzetes alapján pedig a 3. évad is hozza majd a megszokott minőséget.

A történet a 2. évad után veszi fel közvetlenül a fonalat: Alfred, azaz Paper Boi európai turnéra indul, a többiek pedig csatlakoznak hozzá. A társadalmi kérdéseket mindig hibátlanul körüljáró alkotás most az amerikai és európai kulturális különbségeket is felteszi az asztalra.

Noha azóta törölte a bejegyzését, az író-rendező és sorozat kreátor Glover – aki szintén a zeneiparban is dolgozik -, korábban azt mondta az új évadról, hogy ez lesz a kisképernyős alkotások legjobbika. Esetleg a Maffiózók érhet fel hozzá.

Mi persze ennél kevesebbel is beérjük, de az biztos, hogy a rajongóknak nagy öröm, hogy végre itt a folytatás, és a hozzá tartozó előzetes.

Az Atlanta új részeire pedig már nem is kell sokat várni: a sorozat 3. évada március 24-én debütál dupla epizóddal. Ezután pedig hetente jelenik majd meg egy-egy rész.

Mivel a 3. és a 4. évadot ráadásul együtt forgatták le, így az utóbbira sem kell éveket várni. A 4., egyben utolsó fejezet valamikor az ősszel érkezik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com