Hírek

Budapesten forgat Gena Rowlands

Fotó: Mészáros Márton
Fotó: Mészáros Márton
Fotó: Mészáros Márton

A magyar fővárosban forgat Gena Rowlands amerikai színésznő. A 82 éves legenda a Hat hét, hat tánc (Six Dance Lessons in Six Weeks) című magyar gyártású amerikai filmben szerepel, amely Richard Alfieri amerikai író világszerte sikerrel futó színművének első filmes adaptációja.

A Hat hét, hat tánc című filmet Budapesten forgatják olyan szereplőkkel, mint Rita Moreno (a stáb egyetlen Oscar-díjas színésze), Jackie Weaver, Ann-Margret és Julian Sands. A film operatőre az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos. Rowland, a filmtörténelem vagány szőke szépsége, aki elcsavarta John Cassevetes színész-rendező fejét, a női főszereplőt, Lilly Harrisont alakítja.

A kétszeres Oscar-jelölt Gena Rowlands az utóbbi években mellékszerepekben volt látható, de kései filmjei kasszasikerek vagy elismert művészfilmek. A Szerelmünk lapjai, a Majd elválik és az Egy hatás alatt álló nő Emmy és Golden Globe-díjas sztárja májusig forgat hazánkban.

Gena Rowlandset Mészáros Márton újságíró, blogger ismerte fel.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya