Hírek

Nem kellett volna Michael B. Jordannel szívózni – Bűntudat nélkül előzetes

A Bűntudat nélkül (Without Remorse) előzetese egy fékevesztett bosszúhadjáratot fest fel elénk, melynél úgy tűnik, a kamera mindkét oldalán a megfelelő emberek foglalnak helyet.

Az Amazonon fog debütálni a Bűntudat nélkül, melynek főhőse, John Kelly (Michael B. Jordan) az elképzelhető legnagyobb veszteséget szenvedi el: terhes feleségét a szeme láttára gyilkolják meg. A bosszúszomj adott, ám Kelly múltja a CIA legveszedelmesebb hidegvérű gyilkosaként kellő eszköztárt is szolgáltat a leszámoláshoz.

A sokat látott formulán felesleges fennakadni, ugyanis kiváló alkotógárdát találunk a produkciónál.

Taylor Sheridan, a Yellowstone, a Wind River és a Sicario írója. Stefano Sollima, a Gomorra és a ZéróZéróZéró című sorozatok, valamint a Sicario 2. alkotója. Michael B. Jordan, aki mostanában aligha tud hibázni. Ők álltak össze, hogy a világsikerű kémregényíró, Tom Clancy könyvét filmre ültessék.

A tapinthatóan nyers és erőszakos, ugyanakkor mély fájdalommal és melankóliával rendelkező történeteket kiválóan prezentáló készítők újból sivár és reménytelen világot mutatnak meg nekünk. Michael B. Jordan, mint kés a vajon, úgy hatol át a rosszfiúk seregén: az előzetes csúcsjelenetében az őrült főszereplő egy saját maga által felgyújtott lángoló autóba is beszáll, hogy ott fenyítsen egy fickót.

A Bűntudat nélkül április 30-án debütál az Amazon Prime-on.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com