Hírek

Cameron Diaz nyugdíjba vonul?

Cameron Diaz utoljára 2014-ben szerepelt a mozivásznon, de soha többé nem térne vissza a színészkedéshez?

A 2014-es Annie óta egyetlen szerepet sem vállalt el az 1990-es és 2000-es évek egyik legkeresettebb színésznője, Cameron Diaz. Az egész híresztelés a visszavonulását illetően a hónap elején merült fel, amikor a 2002-es Édes kis semmiség című romantikus vígjáték kapcsán beszélgetett két főszereplőtársával, Christina Applegate-tel és Selma Blairrel egy esetleges folytatásról – számolt be a Variety.

Diaz úgy nyilatkozott: „Talán folytatnom kéne, úgy értem, benne vagyok. Szó szerint nem csinálok semmit.” Miután Appelgate megjegyezte, hogy ő félig-meddig nyugdíjba vonult már a színészkedéstől, hogy gyereket nevelhessen, Diaz hozzátette, hogy „félig én is nyugdíjas vagyok, sőt igazából nyugdíjas vagyok, így boldogan látnálak titeket hölgyeim.”

Blair egy interjúban elmondta, hogy ő szívesen készítene folytatást az Édes kis semmiséghez, de ugyebár Cameron Diaz visszavonult. Blair később egy Twitter posztban tisztázta magát. „Srácok, kérlek, csak vicceltem az interjúban. Cameron Diaz nem vonul vissza semmitől. Ami ennél is nagyobb hír: én vonulok vissza a Cameron Diaz szóvivőjeként való viselkedéstől.”

https://twitter.com/SelmaBlair/status/973265925225906176?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fvariety.com%2F2018%2Ffilm%2Fnews%2Fcameron-diaz-retired-acting-1202740317%2F&tfw_creator=Variety&tfw_site=variety

Ami pedig az Édes kis semmiség folytatását illeti, az író Nancy Pimental elárulta, hogy nincsenek tárgyalások egy esetleges következő részről, de sokszor eljátszott már a gondolattal. A rendező Roger Kumble pedig nem tervezi Pimentallal folytatni a 2002-es romkomot, de hozzátette, hogy nagyon boldoggá tenné, ha megint együtt dolgozhatna azokkal a tehetséges emberekkel, akik részt vettek a produkcióban.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com